Referenciáink

Krampe pótkocsik – vevőink ajánlásával

Az alábbiakban néhány Krampe pótkocsi tulajdonos véleménye olvasható. Elérhetőségüket az Agrospic Kft kérésre rendelkezésre bocsátja, hogy Ön akár személyesen is fel tudja keresni őket és megosszák Önnel tapasztalataikat.

Gép típusa:                              Krampe Big Body 650
Név:                                            Bundschuh József
Művelt terület nagysága:     280 ha

Bundschuh József Vértestolna vonzáskörzetében 280 hektáron gazdálkodik, mely terület fele legelő, másik fele szántóföldi művelés alatt áll. 2014 januárjában vásárolták meg a Krampe Big Body 650 pótkocsit az  Agrospic Kft-től, melyet siló és szervestrágya szállításra használnak. A gépet ÁTK pályázat keretében tudták megvásárolni, mellyel maximálisan elégedettek. Eleinte kicsit tartottak a kocsi nagy méreteitől, de hamar megszokták és a gazdaság hasznos és értékes darabja lett. A Krampe márkát azért választották, mert szerettek volna egy olyan pótkocsit, mely megbízható. Erre a legjobb választás pedig a Krampe volt, akik kizárólag pótkocsi gyártásra specializálódtak és évtizedek óta piacvezetők a mezőgazdasági pótkocsigyártás területén. A kocsi ugyan drágább az átlagosnál, de a minősége sem átlagos. Ezért a hosszútávon gondolkodó, jó beruházásra törekvő gazdáknak jó szívvel ajánlják.


 

Gép típusa:                             Krampe Big Body 650
Név:                                           Agro-Lőrinc Kft.
Művelt terület nagysága:     2700 ha

Az Agro-Lőrinc Kft.2012-ben vásárolt meg cégünktől 2 db. Krampe BigBody 650-es pótkocsit. A kocsikat főként terményszállításra használják. A gép méreteivel, teherbírásával nagyon elégedettek. HAWE átrakókocsival együtt használják őket aratáskor, így a betakarítást nagyon meggyorsítja használatuk. A kocsi abroncsai is kiválóak, még defektjük sem volt az intenzív használat ellenére sem. Az egyik kocsival sajnos trágyaszállításkor balesetet szenvedtek, és felborult. Némi javítás után viszont ugyanolyan jól működik mint a másik. A jó tapasztalatok és a kocsik kiváló minősége miatt minden gazdának bátran ajánlják.


Gép típusa:   Krampe Big Body 700

                        Krampe Big Body 900
Név:                Balázs István

Balázs István 2014 tavaszán vásárolta meg az Agrospic Kft-től két új Krampe pótkocsiját egy tandem Big Body 700-asat és egy tridem Big Body 900-asat. Balázs Úr már 10 éve használ Krampe pótkocsikat. Gazdaságát mára már 10 db tandem és tridem kivitelű Krampe pótkocsi szolgálja, melyekkel részben saját művelésű területein gazdálkodik, de főként bérmunkába adja ki őket. A pótkocsikkal maximálisan elégedett, jól terhelhető gépeknek tartja őket, széles kerekeikkel biztonságosan vontathatók. Elmondása szerint nem változtat a jól bevált dolgokon, ezért a jövőben is a Krampe márkát fogja választani, ha pótkocsi vásárlás előtt fog állni, mert tudja, hogy nem fog csalódni a minőségben. Érdeklődőkkel szívesen megosztja tapasztalatait. Ajánlására már több gazda is vásárolt Krampe pótkocsikat szintén nagy megelégedéssel.